Ons stort lekker en besluit om te gaan Gin proe by die bekende distilleerder Inverroche, net buite Stilbaai. Al baie van hulle gehoor maar nog nie daar gewees of hulle produk geproe nie, nie dat ek ʼn groot Gin mens is nie. Moeksie geniet nogal nou en dan haar G&T. Ons word hartlik ontvang en word gevra om net ʼn rukkie te wag in die ontvangslokaal, iemand sal nou na ons kom omsien. Die jong man stel homself voor en hy sal ons deur die aanleg vergesel en ʼn proe-sessie aanbied. Hy is die seun van die eienaar, het aan die Universiteit van Stellenbosch sy graad verwerf en nog altyd ʼn belangstelling en liefde gehad om met veral fynbos as kruie vir smaak in drank te eksperimenteer. Dis ʼn redelike klein maar BAIE netjiese opset hierdie en ons word in die fynste besonderhede vertel van al die prosesse en dinge, die ryk geskiedenis aan die plek en van die prosesse, van die begin tot by die eindproduk, veral die fynbos wat die hoof bestanddeel is in die verkryging van die spesifieke en besondere smake van elk van hulle produkte. Ons is aangenaam verras en kon nie sonder ʼn bottel of twee daar wegstap nie. Koop vandag nog vir die bederf nou en dan vir Moeksie een om te geniet, rêrig besonders.